If you have already registered, please click here to login Login
[gtranslate]

Konferenca mbi Apostazinë e Madhe në Kohën e Mbarimit tani është e vlefshme për t’u shikuar e regjistruar si video.

 < Shikojeni këtu Konferencën 3 Ditëshe>

I dashur Luftëtar i Kryqëzatës së Lutjes, paçi një ditë të Bekuar.

Konferenca Online mbi Apostazinë e Madhe në Kohën e Mbarimit e regjistruar si video, tani është e vlefshme për t’u shikuar.

Ju lutemi të vizitoni faqen tonë zyrtare Jesus to Mankind Global Network për të shikuar konferencën 3 ditëshe të regjistruar si video: 

Pikat e Konferencës:

Kisha Katolike është në mes të një krize të madhe. Në fakt shumë komentatorë në mediat Katolike po thonë tashmë se kisha është ndoshta në mes të një skizme de facto. Në njërën anë ka prelatë të lartë liberalë që mundohen për ndryshime madhore brenda Kishës: tolerancë ndaj bashkimeve të të njëjtit seks, bashkëjetesës, kontracepsionit, abortit dhe shumë të tjerave. Në anën tjetër. ka Kardinalë besnikë, dhe peshkopë që luftojnë për të ruajtur mësimet e Vërteta Tradicionale të Kishës Katolike.

Ne po jetojmë në mes të Apostazisë së Madhe në Kohën e Mbarimit të parathënë kaq kohë më parë. Po jetojmë periudhën e e humbjes në masë të Fesë së Vërtetë, pikërisht përpara Ardhjes së Dytë të Zotit Tonë.

Dita 1 Mbulon profecitë e Shenjtërve të ndryshëm, shfaqjet Mariane, si dhe profeci të sotshme mbi Apostazinë e Madhe.

Dita 2 Mbulon në detaj ndryshimet që tashmë kanë ndodhur (dhe që vazhdojnë të ndodhin) në Kishën Katolike. Këto ndryshime në Kishë që po ndodhin përpara syve tanë janë një përmbushje e profecive të dhëna me detaje rreth kësaj Apostazie të Madhe në Kohën e Mbarimit.

Dita 3 Na jep këshilla praktike se si ne mund ta përgatisim veten për ndryshime të mëtejshme në Kishë, dhe se si të mund të mbetemi në të vërtetën e Zotit Tonë Jezu krishtit.

Janë të vlefshme gjithashtu edhe regjistrime në gjuhë të tjera të konferencës në linkun më poshtë:

Regjistrohuni për të marrë përditësime dhe lajmërime mbi Konferencat, Seminaret dhe Takimet Botërore të Kryqëzatës së Lutjes: https://jtmglobal.network/

https://jtmglobal.network/

                 < Regjistrohuni Këtu >

Si Misionarë të Jezusit për Njerëzimin, le të punojmë për të mbajtur Fenë e Vërtetë dhe për ta ruajtur Kishën katolike duke e bashkëndarë Konferencën 3 ditëshe mbi Apostazinë e madhe në Kohët e Mbarimit me familjen, shokët dhe me të gjithë ata që e duan Zotin.

Ftojini ata të shikojnë konferencën 3 ditëshe to postuar në faqen tonë zyrtare Jesus to Mankind Global Network: https://jtmglobal.network/2021/06/05/the-great-apostasy-in-the-end-times-online-conference-webinar/ 

Nëna jonë e Shpëtimit, lutu për ne.

Jezusi për Njerëzimin Global

Konferenca mbi Apostazinë e Madhe në Kohën e Mbarimit tani është e vlefshme për t’u shikuar e regjistruar si video.